طرز تهیه ۱۶ نوع املت؛ آموزش املت‌های بین المللی🌎

منتشرشده توسط saman در تاریخ

انواع املت

املت یکی از صبحونه‌های مقوی و پرطرفداره! انوع مختلفی از املت در همه جای دنیا سرو میشه که پایه همشون تخم مرغه. خوشمزگی، خواص و کاربردهای زیاد تخم مرغ باعث میشه اون رو در غذاها و شیرینی‌های مختلفی استفاده کنن که به مرور زمان خوشمزه تریناشونو بهتون آموزش می‌دیم. محبوبیت املت در کشورهای مختلف باعث شده که هر کشوری املت مخصوص خودش رو داشته باشه. توی بعضی از این املت ها از گوشت هم استفاده میشه ولی دوستای گیاهخوارمون نگران نباشن. تنوع خیلی زیادی از .املت سبزیجات هم داریم که در ادامه همین مقاله کاملا بهتون آموزش میدیم.

این که سه روز در هفته صبحونه تخم مرغ بخورید خیلی خوبه مخصوصا برای بچه ها. ولی برای اینکه مزه نیمرو و املت معمولی  تکراری نشه، اینجا چند مدل معروف و خوشمزه املت رو بهتون معرفی می‌کنیم. نکته مهم درباره املت اینه که در نهایت درست کردن این غذا کاملا سلیقه ایه و امکان اضافه و کم کردن هرکدوم از مواد توش وجود داره. ما در ادامه چند نوع املت رو معرفی میکنیم تا شما از مواد اولیش و روش پختش ایده بگیرید. هر تغییری که میخواین رو آزادانه اعمال کنید.

املت فرانسوی

شاید در منوی کافه‌های مختلف، اسم املت فرانسوی به چشمتان خورده باشد. املت فرانوسی از نظر مذت زمان لازم برای پخت فرق زیادی با املت معمولی ندارد ولی مزه آن خیلی خیلی متفاوت است. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که حتما این املت را امتحان کنید. املت فرانوسی با هر ذائقه ای سازگار است و در سراسر جهان هم این املت به عنوان یکی از بهترین صبحانه ها سرو می‌شود.

مواد اصلی تشکیل دهنده این املت علاوه بر تخم مرغ، عبارتند از قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و ادویه جات. برای مشاهده طرز تهیه املت فرانسوی به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

املت فرانسوی

املت ایتالیایی

خوشمزگی غذاهای ایتالیایی که دیگه برای هیچکس سوال نیس. تازه هم سلایق غذایی و هم اخلاق مردم ایرانی و ایتالیایی خیلی به هم نزدیکه. البته ایرانیا بیشتر املت فرانسوی رو ترجیح میدن چون پایه و اساس املت ایتالیایی سبزیجاته، بیشتر مورد پسند گیاهخواران و کسایی که اهل تغذیه سالم هستنه. مواد اصلی  تشکیل دهنده املت ایتالیایی، تخم مرغ، پیاز، قارچ، کدو ، ذرت، پنیر پیتزا و ادویه جات است. البته املت ایتالیایی اغلب به اسم ” فریتاتا” هم شناخته می‌شود. برای دیدن طرز تهیه املت ایتالیایی کلیک کنید.

املت ایتالیایی

املت مکزیکی

همون طور که همیشه شنیدیم، غذاهای مکزیکی به تندیشون معروفن. املت مکزیکی هم همینطور. البته اگر شما اهل غذاهای تند نیستید، باعث نمیشه که نخواین املت مکزیکی درست کنید. می‌تونید فلفل کمتری استفاده کنید. علاوه بر فلفل و ادویه های مخصوص توی املت مکزیکی از فلفل دلمه رنگی، قارچ، پیاز، تخم مرغ، پنیر، شیر، سس گوجه و روغن زیتون هم استفاده میشه. طرز تهیه املت مکزیکی را می‌توانید همراه با آموزش مرحله به مرحله در مقاله مربوطه مطالعه فرمایید.

املت مکزیکی

املت اسپانیایی

طرز تهیه املت اسپانیایی هم تا حدودی به املت ایتالیایی شبیه است. مزه آن‌ها کمی باهم تفاوت دارد. پس اگر از طعم املت ایتالیایی خوشتان آمده، حتما املت اسپانیایی را هم دوست خواهید داشت. مواد اولیه این املت عبارتند از : تخم مرغ، پیازف کدو، سیر، اسفناج، نان تست، نمک، فلفل و آویشن. اگر هرکدوم از این مواد رو دوست ندارید میتونید حذفش کنید و به جاش یه چیز دیگه اضافه کنید. چون چیزی که مهمه اینه که در نهایت شما از مزه املتی که درست می‌کنید لذت ببرید.

املت اسپانیایی

املت روسی

املت روسی انتخاب خوبی برای پاییز و زمستونه. چون هوای روسیه همیشه سرده، غذاهاشونو طوری درست میکنن که گرمای مورد نیاز بدن رو تامین کنه. پس اگر تو پاییز و زمستون سردتون میشه، این املت نه تنها برای صبحونه بلکه برای ناهار و شام هم خیلی میتونه کمکتون کنه. مواد اصلیشم، تخم مرغ، گوجه، نخود فرنگی، ذرت، هویج، فلفل دلمه و ادویه جاته. اگر میخواین املت روسی خوشمزه تر بشه بهتره به جای روغن از کره استفاده کنید.

املت روسی

املت یونانی

اگر دوست دارید املتتون یه طعم متفاوت داشته باشه مثلا مثل طعمی که پنیر به املت اضافه میکنه ولی نمیخواین از پنیر پیتزا استفاده کنید، برید سرغ املت یونانی که از پنیر فتا توش استفاده میشه. علاوه بر پنیر فتا، تخم مرغ، آویشن، شوید، پیازچه، فلفل دلمه، روغن زیتون، پیاز، گوجه هم توی املت یونانی هست.

املت یونانی

املت هندی

شاید املت هندی که در خانه درست کنید به خوشمزگی املت هایی که در خود هند میخورید، نشود. دلیل این موضوع این است که خوشمزگی املت هندی تا حد زیادی به ادویه هایش بستگی دارد. ممکن است همه این ادویه‌ها در کشور ما پیدا نشود. ولی در این دستور سعی می‌کینم با ادویه‌های موجود در ایران، تا جایی که ممکنه یه املت هندی فوق العاده بهتون آموزش بدیم. موادی که توی املت هندی هست و همه جا پیدا میشه: تخم مرغ، پیاز، گوجه گیلاسی، گشنیز، فلفل سبز، زیره، اسفناج، لیمو، ادویه گرام ماسالا و..

املت هندی

املت چینی

املت چینی یک املت کاملا سالم و رژیمی است. مانند بقیه غذاهای چینی که از سبزیجات استفاده می‌کنند، املت چینی هم غذایی سبک و سالم است. احتمالا دکترهای تغذیه شما هم برای رژیم گرفتن، آن را به شما معرفی می‌کنند. سبزیجات اصلی به کار رفته در املت چینی عبارتند از : لوبیا سبز، جوانه گندم، پیازچه، فلفل خرد شده، زنجبیل، سیر و روغن زیتون. برای دیدن آموزش کامل تهیه املت چینی کلیک کنید.

املت چینی

املت ترکیه ای

املتی که به املت ترکیه‌ای مشهور است در ترکیب خود، از سالامی استفاده می‌کند. البته روغن زیتون و فلفل سیاه هم به پیدا کردن طعم خوب این املت کمک میکند. طعم آن چیزی مانند سوسیس تخم مرغ خودمان است. البته برای اینکه یک املت ترکیه ای اصیل درست کنید، بهتر است از سالامی مخصوص آن به نام “سوجوخ”  استفاده کنید. ولی چون پیدا کردن آن در ایران کمی مشکل است، میتوانید از سالامی های موجود در بازار هم استفاده کنید.

انواع املت سبزیجات

املت سبزیجات همون طور که از اسمش پیداست، ترکیبی از سبزیجات مختلفه. هرکدوم از سبزیجات رو که دوست داشته باشید میتونید به این املت اضافه کنید. بعد از چندبار امتحان کردن، ترکیب دلخواهتون از املت سبزیجات رو پیدا می‌کنید. ما در ادامه چند مورد از معروف ترین املت های سبزیجات و موادی که توی اونها بکار رفته رو آموزش میدیم. ولی اصلا نیازی نیست که دقیقا عین مواد گفته شده رو استفاده کنید. فقط ازشون ایده بگیرید.

املت سبزیجات

املت عدس

درسته که این املت به اسم املت عدس معروف شده ولی به جز عدس کلی سبزیجات دیگه مثل کلم بروکلی، پیاز و گوجه هم توش بکار رفته. عدس توی این الت نقش فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزس. تعداد عدس‌های به کار رفته توی املت عدس اونقدر زیاد نیس ولی تاثیر زیادی توی مزش داره.

املت عدس

املت قارچ

این املت اگر با گوجه درست شود، به اسم املت آلمانی هم شناخته می‌شود. این املت میتواند به ۳ روش: املت قارچ ساده، املت قارچ و فلفل دلمه ای و هم چنین املت ثارچ و مزغ که خوشمزه ترین نوع از این املت است تهیه شود.

املت قارچ

املت گوجه و سیب زمینی

ترکیب گوجه و سیب زمینی در اکثر غذاهای سنتی ایرانی وجود دارند. پس املت آن هم میتواند گزینه مناسبی باشد. دلیل دیگری که برای انتخاب این املت وجود دارد این است که گوجه و سیب و زمینی معمولا همیشه در خانه پیدا میشوند. برای درست کردن این املت، علاوه بر گوجه و سیب زمینی فقط به تخم مرغ، کره و ادویه ( نمک، فلفل و زردچوبه) نیاز دارید.

املت اسفناج و پنیر

این املت را میتوان هم به صورت معمولی و هم به صورت رولتی درست کرد. این املت نسبت به بقیه املت ها هم زمان بیشتری برای اماده شدن نیاز دارد و هم قضای سنگین تری است. پس به عنوان یک صبحانه مقوی و کامل میتونید روش حساب کنید. حتی در وعده ناهار و شام هم کاملا میتونه همه افراد خانواده رو سیر کنه.

املت اسفناج

 

املت نخود فرنگی با قارچ و ذرت

شاید اسم این املت خیلی کم به گوشتان خورده باشد. نخود فرنگی به تنهایی میتواند طعم خیلی خوب و جدیدی را با املت های شما اضافه کند. پس اگر در حال حاضر یکی از املت‌های معرفی شده را به عنوان املت مورد علاقه خود انتخاب کردید، می‌تونید یکم نخود فرنگی هم بهش اضافه کنید و از طعم جدیدش لذت ببرید. ولی اگر هنوز نمیدونید این املت با چیا درست میشه، باید بگیم که : تخم مرغ، نخود فرنگی، جعفری، رب، گوجه مواد اصلی تشکیل دهنده این املتن.

املت نخود فرنگی

املت گوجه بادمجان

بادمجان یا به قول خودمونی تر بادمجون، یکی از ماده های غذاییه که بعضیا خیلی دوست دارن و بعضیا اصلا دوست ندارن. این املت یه پیشنهاد خیلی خوب برای طرفدارای پر و پا قرصه بادمجونه. ترکیب خوشمزه ا‌ی که با تخم مرغ، بادمجون، آرد، سیر، جعفری و ادویه به دست میاد.

املت گوجه بادمجان

املت ساده (اسکرامبل اگ)

شاید اسم اسکرامبل اگ به گوشتان خورده باشد؛ شرط میبندیم اولین بار حدس زده اید که این غذا با تخم مرغ درست میشود ولی نمیدانستید که چقدر آسان و ساده است. اسکرامبل اگ که در کشورهای اروپایی به عنوان صبحانه مصرف میشود. دستوری ساده تر از همه املت های ایرانی دارد. مهم ترین چیز در درست کردن اسکرامبل اگ، نحوه هم زدن، مدت زمان و حرارت شعله است. برای مشاهده آموزش تصویری و مرحله به مرحله تهیه اسکرامبل اگ، کلیک کنید.

 

امیدواریم که املت‌هایی که معرفی کردیم تا حدودی به دردتون بخوره و بتونید ازشون ایده بگیرید. یادتون نره که با یه کم تجربه و بسته به سلیقه خودتون میتونید هر تغییری بخواین اعمال کنید. کافیه یکی دوتا از این املتارو درست کنید و بعدش خودتون املت من در اوردی خودتونو پیدا کنید و از طعمش لذت ببرید. نوش جونتون. هر سوالی درباره هرکدوم از املتا داشتید، توی کامنتا بپرسید.

دسته‌ها: انواع غذای اصلی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *