آموزش مرحله به مرحله 🍊 “چیزکیک پرتقالی”؛ همراه نکات مهم

منتشرشده توسط saman در تاریخ

چیزکیک پرتقالی خونگی

چیز کیک پرتقالی، بدون اغراق یکی از لذیذ ترین چیز کیکاس و همه دوسش دارن. به خاطر بافت قشنگ پرتقال، دستتون توی تزیینش خیلی بازه! چیز کیک پرتقالی رو میتونید با ژله های اماده هم درست کنید. ولی بهتره با ژله خونگی درست کنید که مواد افزودنی نداشته باشه. ما توی این دستور از ژله خونگی استفاده می‌کینم.

مواد لازم برای ژله پرتقالی خونگی:

  • آب پرتقال: ۲۰۰ گرم ( ۳ پرتقال متوسط )
  • شکر: ۲۰ گرم
  • آب سرد: ۲۰ گرم
  • ژلاتین: ۵ گرم

مواد لازم برای پنیر چیز کیک:

  • پنیر خامه ای: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۴۰۰ گرم
  • ماست بدون قند: ۵۰ گرم
  • شیر: ۳۰ گرم
  • ژلاتین: ۵ گرم
  • خامه : ۲۰۰ میلی لیتر
  • آب پرتقال: ۳۰ گرم( نصف پرتقال)
  • زست پرتقال: به مقدار لازم

مراحل تهیه چیزکیک پرتقالی خانگی:

پرتقال ها را چند دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید. این کار به نرم شدن پوست آن‌ها کمک میکند. سپس پرتقال ها را از وسط نصف کنید.

آماده سازی پرتقال ها برای چیزکیک

آب پرتقال هایی که نصف کردید رو بگیرید. اگر دستگاه آب پرتقال گیری ندارید، میتونید مثل شکل پرتقال‌ها رو آب بگیرید!

آب گرفتن پرتقال برای چیزکیکآب سرد رو با ژلاتین ت یه ظرف بریزید و باهم مخلوط کنید تا یکنواخت بشه.

حل کردن آب سرد و زلاتینآب پرتقال رو توی ظرف بریزید و کمی شکر بهش اضافه کنید. مخلوط آب پرتقال و شکر رو روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین. موقعی که روی آب پرتقال مثل عکس زیر، قل قل کرد شعله رو خاموش کنید.

حرارت دادن مایع پرتقالی در چیزکیک

بعد از اینکه مخلوط رو از روی حرارت برداشتین، کمی هم بزنید و بعد ژلاتینی که در آب حل کرده بودین رو بهش اضافه کنید و مججدا مخلوط کنید تا حل بشه. مخلوط نهایی رو تو یه پارچ بریزید. یک قالب با اندازه مناسب ( ما از قالبی با قطر ۱۵ سانت استفاده کردیم) انتخاب کنید و یک سلفون به اندازه اون جدا کنید.

اماده کردن قالب چیز کیک

با کمک یک کش، سلفون را دور قالب محکم کنید. سلفون رو از جهات مختلف بکشید تا هیچ چروکی روی سطح رویی قالب باقی نماند.

آماده سازی قالب چیز کیک پرتقالی

چند پرتقال را مانند شکل حلقه حلقه و از وسط نصف کنید. اگر شما هم از قالب دایره ای استفاده می‌کنید، مانند شکل لبه های پرتقال رو ببرید تا کاملا در زمان قراردادنشان در ظرف، فیت قالب شوند.

خرد کردن لبه های پرتقال برای چیزکیکقالب را از طرفی که روی آن سلفون پیچینید، درون ظرفی بگذارید و پرتقال های تکه شده را مانند شکل دورتا دور قالب بچینید. سپس آب پرتقالی که قبلا آماده شده بود را به آرامی روی آنها بریزید؛ به طوری که تمام فضای خالی بین پرتقال ها را پر کند.

اضافه کردن آب پرتقال در چیزکیکروی طرف را بگیرید و در پخچال قرار دهید. در ظرفی دیگر، پنیر خامه‌ای و شکر را باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند!

مخلوط کردن خامه و شکرماست بدون شکر را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر چیز کیکمانند مرحله قبل پرتقال ها را در آب بگذارید. و روی آنها را با نمک مالش دهید. این کار را محکم انجام دهید به طوری که ذرات نمک باعث صاف شدن پوست پرتقال شوند. سپس دوباره پرتقال را در آب قرار دهید. پرتقال ها را خشک کنید و انها را ریز رنده کنید. ( برای گرفتن زست پرتقال). همراه با کمی آب پرتقال، زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید؛ به طوری که یکنواخت شود و رنگ آن به نارنجی نزدیک شود.

مایع آماده شده را به ضخامت دلخواه روی قالب بریزید. اجازه دهید نیم ساعت ( ۳۰ دقیقه) در یخچال بماند و خودش را بگیرد. بعد از نیم ساعت، مایع آب پرتقال را اضافه کنید و این مراحل را تکرار کنید تا زمانی که مواد تمام شود یا ارتفاع قالب پر شود. دوباره در یخچال بگذارید و پس از سفت شدن، چیز کیک شما اده است و میتوانید آن را در ظرف دلخواه سرو و میل کنید.

آموزش مرحله به مرحله چیزکیک پرتقالی

 

دسته‌ها: انواع دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *