“بوریتو مرغ”؛ غذای رژیمی و خوشمزه مکزیکی!

منتشرشده توسط saman در تاریخ

بوریتو مکزیکی با مرغ

بوریتو مرغ (chicken burrito) یکی از غذاهای خوشمزه مکزیکی است که به صورت خوراک و همراه با نان مخصوص آن یعنی تاکو درست میشود. البته درست کردن نان تاکو کمی وقتگیر است و به همین دلیل در این مطلب بوریتو مرغ را به صورت خوراک آموزش میدهیم. یکی از موارد مهم برای خوشمزه شدن بریتو، مزه دار کردن مرغ است. بهتر است طبق دستور زیر مرغ ها را مزه دار کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:

  • سینه ی مرغ: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
  • سس تریاکی یا باربیکیو: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای درست کردن بوریتو:

  • برنج یا کینوا پخته شده: دو پیمانه
  • کاهوی خرد شده: ۳ الی ۴ لیوان
  • لوبیای قرمز پخته شده: ۴ فنجان
  • پنیر چدار رنده شده: یک فنجان
  • ماست یونانی: ۲ فنجان
  • سس سالسا: دو فنجان ( دستور در ادامه متن)
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • آواکادو: یک عدد (به دلخواه) 

۱- سینه مرغ را تکه تکه کنید و آنها را همراه با سس تریاکی یا باربیکیو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل مزه دار کنید. بهتر است آنها را داخل یک پلاستیک زیپ دار بریزید و ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

مزه دار کردن مرغ در بریتو

۲- برنج و لوبیا را بپزید و اجازه دهید خنک شود. در فاصله خنک شدن آنها میتوانید سراغ اماده کردن بقیه مواد بروید.

۳- مرغ های مزه دار شده را در تابه سرخ کنید یا گریل و کبابی کنید تا کاملا بپزد.

۴- کاهو را خرد کنید و کف ظرفی که میخواهید بریتو را در آن سرو کنید، با کاهو بپوشانید و آواکادو را با مقداری آب لیمو له کنید. سپس مرغ های پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید مقداری خنک شود و به تکه ها کوچکتر خرد کنید.

تکه های مرغ در بریتو مکزیکی

۵- سپس لوبیا،پنیر و مرغ را اضافه کنید و در مرحله آخر سس سالسا (با دستور زیر سس سالسا را درست کنید)! در صورت تمایل آووکادو نرم شده، ماست و جعفری خرده شدهرا نیز به محتویات غذا اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا: 

  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • پیازچه: ۲ عدد
  •  سیر: ۲ الی ۳ حبه
  • گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غدا خوری
  •  فلفل سبز برای تند شدن: به میزان لازم
  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه  سس سالسا: 
گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید. گوجه فرنگی، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .

بوریتو مرغ مکزیکیبوریتو مرغ خوشمزه شما آمادست. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید. از دیگر غذاهایی که میتوان با مرغ مزه دار شده و به صورت رژیمی درست کرد، مرغ گریل شده است.


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *