طرز تهیه املت چینی؛ یا غذای آسان و خوشمزه!

منتشرشده توسط saman در تاریخ

طرز تهیه املت چینی

املت چینی یه جورایی شبیه همون  املت تخم مرغ و گوجه‌س؛ یعنی از دور میبینینش فک میکنید املت معمولیه ولی طعمش خیلی فرق داره! توصیه میکنیم یه بار این املتو امتحان کنید. اونم با این دستور. مراحل درست کردن این غذا یه کم عجیبه پس تعجب نکنید!

۱- تخم مرغ ها رو تویه ظرف بشکنید؛ بهشون نمک و پودر فلفل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

هم زدن تخم مرغ

۲-  تره فرنگی و گوجه رو با کی روغن تفن بدید. بهشون رب گوجه یا سس کچاپ به همرا آب اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و بزارید خوب لعاب بندازه! کمی هم بهش آرد ذرت اضافه کنید.

لعاب گوجه در املت

۳- بعد توی ماهیتابه دیگه ای مایه تخم مرغ ها رو بریزید و بزارید کمی خودشو بگیره و بعدش گوجه های طعم دار شده رو بهش اضافه میکنن! یه مقدار از پیازچه هم برای تزیین روش بریزید!

درباره املت چینی بدونید:

یجورایی میشه گفت ساده ترین غذای چینی همین املتیه که بالا دستورشو گفتیم و هرکسی میتونه درست کنه! البته آشپز های چینی چیز دیگه ای میگن: اون سس گوجه فرنگی که درست میشه نکته اصلی هست! نباید زیاد سفت بشه! خیلی هم آبکی نشه. طعم شیرینی هم غالب نشه! ترشی گوجه ها هم معلوم نشه! نکته جالب اینکه خود چینی ها هم این رو یه غذای دانشجویی و کارمندی میدونن! ظاهرا تو همه سلف سرویس ها پیدا میشه. معمولا هم اون رو با برنج و یا خالی میخورن. بچه بودن هم انگار تو مدرسه جز غذاهای همیشگی بوده.

دسته‌ها: انواع غذای اصلی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *