سوفله شکلاتی کافی شاپی؛ راحت و خوشمزه ( عکس مرحله به مرحله)

منتشرشده توسط saman در تاریخ

سوفله شکلاتی خانگی

سوفله شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه فرانسوی است که خیلی راحت و سریع میتونید توی خونه درست کنید. خوبی سوفله شکلاتی نسبت به کیک های شکلاتی اینه که توش از روغن استفاده نمیشه و در کل دسر سالم تر و سبک تریه. سوفله معمولا توی ظرف های کوچیک مخصوص به صورت تک نفره درست میشه و برای مهمونی ها و تولدها هم انتخاب مناسبیه.

مواد لازم برای سوفله شکلاتی:

مواد زیر برای درست کردن سوفله به اندازه ۵ نفر کافیه. پس اگر تعداد شما بیشتر یا کمتر از این مقداره، خودتون نسبت مواد رو تغییر بدین.

  • کره آب شده: ۳ قاشق چای خوری
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر سرد: ۱۳ قاشق چای خوری ( یک چهارم فنجان و یک لیوان چای خوری)
  • نمک: یک سر انگشت
  • فلفل قرمز: یک سر انگشت
  • شکلات تلخ: ۶۰ گرم ( میزان تلخی را بر اساس سلیقه تان انتخاب کنید ما از شکلات ۷۰ درصد استفاده کردیم.)
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۲عدد

طرز تهیه سوفله شکلاتی خانگی:

داخل ظرف های مخصوص رو با کره آب شده چرب کنید. ( کف ظرف و دیواره ها). بعد از چرب کردنشون توش شکر بریزید جوری که شکرها به دیواره و کف ظرف بچسبه و بعد شکر رو از ظرف خالی کنید.

ظرف سوفله شکلات

شکلات ها رو توی یک ظزف استیل بریزین و روی یک کاسه حاوی آب داغ بزارید ( روش بن ماری) تا شکلات ها کمی نرم بشن. از طرف دیگه کره رو روی یک تابه با شعله ملایم بزارید تا کره آب بشه.

آب کردن شکلات در سوفلهکره آب شده رو روی تمام سطح تابه پخش کنید و در حالی که روی حرارت ملایم قرار داره، آرد رو بهش اضافه کنید و دورانی هم بزنید.

اضافه کردن آرد در سوفله شکلاتهم زدن رو تا جایی ادامه بدید که آرد و کره مخلوط بشن و به شکل گلوله گلوله دربیان. حرارت رو کم کنید و شیر رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط نهایی مثل عکس پایین سمت راست بشه.

مایه اولیه در سوفله شکلاتیحالا مایه سفید آماده شده رو روی شکلات ها بریزید. نمک و فلفل قرمز رو هم در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ تیره شکلات کمی روشن تر بشه. نمک و فلفل رو هم در این مرحله اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مخلوط کردن مواد سوفله شکلاتی

در این مرحله زرده تخم مرغ رو به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ( دقت کنید توی تمام این مراحل، ظرف شکلات همچنان روی ظرف حاوی آب داغ باقی بمونه.)

زرده تخم مرغ در سوفله شکلاتی۲ سفیده تخم مرغ رو توی طرف جداگونه بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا کف کنه و سفید بشه و بعدش بهش شکر اضافه کنید و دوباره هم بزنید. ( به هیچ عنوان قبل از هم زدن سفیده های تخم مرغ، شکر رو اضافه نکنید.)

مخلوط سفیده های تخم مرغ و شکر رو به شکلات ها اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا رنگ شکلات ها مثل عکس زیر روشن بشه.

مایع شکلاتی برای سوفله فرانسویخب رسیدیم به مرحله ریختن مایع آماده شده در قالب های مخصوص. مایه سوفله رو توی ظرف بریزید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر با دمای  ۳۷۵ فارنهایت قرار بدید.

سوفله شکلاتی قالبیسوفله های شما آمادست و می‌تونید اونارو با پودر شکلات تزیین کنید و در کنار چای یا قهوه میل کنید. امیدواریم ار بافت لذیذ و نرم سوفله لذت ببرید.

پخت سوفله شکلاتی در فر

دسته‌ها: انواع دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *