طرز تهیه کرپ شیرین فرانسوی؛ همراه با موز و نوتلا

منتشرشده توسط saman در تاریخ

آموزش مرحله به مرحله کرپ در خانه

کرپ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین دسرهای فرانسوی است. خوشمزگی و طعم لطیف آن باعث شده است تا در همه جای جهان آن را سرو کنند. در ایران هم بعضی کافه ها کرپ سرو می‌کنند که بسیار خوشمزه است و البته قیمت بالایی هم دارد.

ما در این مقاله به شما عزیزان یاد می‌دهیم که چگونه در منزل یک کرپ به خوشمزگی کرپ های فرانسوی درست کنید. پس در این مسیر همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • تخم مرغ: ۲عدد
  • آرد: یک فنجان ( ۱۲۵ گرم)
  • شیر: یک+یک چهارم غنجان ( ۳۱۰ میلی لیتر)
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • کره آب شده: ۲ قاشق چای خوری ( این مقدار کره برای درست کردن مایع اصلی کرپ است و مقدار دیگری هم برای پختن نیاز داریم.

طرز تهیه کرپ

آرد و نمک را در یک ظرف با اندازه متوسط بریزید و باهم مخلوط کنید و سپس الک کنید و در ظرفی بریزید.  تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکانید.

اضافه کردن آرد در کرپ

تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید تا مخلوط یک دست شود و سپس به آن شیر را اضافه کنید. همه شیر را یک باره اضافه نکنید. کم کم اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن شیر هم بزنید.

اضافه کردن شیر در مایه کرپ

مواد هر دو ظرف را باهم مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط نهایی کاملا یک دست شود. سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و مجددا تا زمانی که مخلوط کاملا یک دست شود، هم بزنید.

کره در طرز تهیه کرپ

ظرف حاوی مایه اولیه و آماده شده کرپ را با سلفون بپیچانید و در یخچال بگذارید. ( بهتر است به مدت ۷ تا ۸ ساعت در یخچال بماند ولی اگر فرصت کافی ندارید یک ساعت ماندن در یخچال هم کافی است.) یک تابه با سطح مقطع بزرگ را با کمی کره چرب کنید. با کمک لیسک یا براش یا هر ابزار دیگر یکه در اختیار دارید کره را در تمام سطح تابه پخش کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.حدود ۲ چهارم فنجان از مایه کرپ را به آرامی داخل تابه بریزید و مایه را در تمام سطح تابه پخش کنید.( مانند شکل از مرکز تابه شروع کنید.)

ریختن مایه کرپ در تابه

برای این کار میتوانید مانند شکل از ابزار مخصوص پخش کردن کرپ در تابه استفاده کنید یا اگر به این ابزار دسترسی ندارید با کمک دسته ماهیتابه آن را در جهات مختلف به آرامی تکان دهید تا مایه کرپ به طور یکنواخت در قسمت های مختلف آن پخش شود و لایه نازکی از آن در سطح تابه باقی بماند.

پهن شدن کرپ در تابه

اجازه دهید کرپ در حدود ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه رو حرارت بماند و پخته شود. زمانی که رنگ طرف رویی کرپ تغییر کرد و کمی تیره شد با لبه های کرپ آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

طرز تهیه کرپ فرانسوی در خانه

به همین روش همه کرپ ها را یکی یکی آماده کنید و در ظرف دلخواه و با تزیینات دلخواه سرو کنید.نوش جان!

معمولا کرپ را با موز و نوتلا سرو میکنند. بنا به سلیقه خود با اضافه و کم کردن نوتلا میزان شیرینی این دسر خوشمزه فرانسوی را تعیین کنید.

دسته‌ها: انواع دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *