فوت و فن تهیه “سیب زمینی سرخ کرده” 🍟 ترد و پفکی مثل رستوران ها؛ در فر و گاز

منتشرشده توسط saman در تاریخ

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

شاید نتونیم کسی رو روی کره زمین پیدا کنیم که سیب زمینی سرخ کرده دوست نداشته باشه! ولی با این حال بیشترمون قبول داریم  که وقتی تو خونه سیب زمینی سرخ می‌کنیم یا حتی وقتی از سیب زمینی سرخ کرده های نیمه آماده استفاده میکنیم، هیچ وقت به خوشمزگی سیب زمینی هایی که توی فست فودی های معروف خوردیم نمیشه. دلیلشم اینه که اونا همینجوری سیب زمینی رو نمیزارن تو روغن سرخ کنن. کلی بهش ور میرن. اینجا یکی از پرطرفدارترین روش های آماده سازی سیب زمینی رو قبل از سرخ کردن یا گذاشتنش توی فر به شما عزیزان آموزش می‌دیم.

یکی از مهم‌ترین کارهایی که فست فودی‌ها انجام میدن گذاشتن سیب زمینی توی آب جوش قبل از سرخ کردنه. ما قدم به قدم میگیم چطوری این کارو انجام بدید. بریم سراغ مواد اولیه و دستور این سیب زمینی های خوشمزه.

مواد اولیه برای سیب زمینی سرخ کرده:

  • سیب زمینی بزرگ: ۴ عدد
  • آب: ۳لیتر
  • نمک: ۲ قاشق چای خوری
  • آرد: نصف فنجان
  • آرد ذرت: یک چهارم فنجان
  • آرد برنج: یک چهارم فنجان
  • فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی: یک قاشق غذاخوری
  • کره آب شده: ۳ قاشق چای خوری

دقت کنید که ما کامل ترین مواد اولیه رو معرفی کردیم. اگه هر کدوم از موارد بالا رو نتونستید تهیه کنید نگران نباشید بازهم میتونید با بقیشون یه سیب زمینی تنوری خوش مزه درست کنید.

توی این روش نیازی نیست که پوست سیب زمینی رو بگیرید. چون یه حالتی بین سیب زمینی سرخ شده و سیب رمینی تنوریه. فقط خوب سیب زمینی ها رو بشورید و مطمئن بشید روی پوستش هیچ کثیفی باقی نمونده. میتونید از یه مسواک یا سیم ظرف شویی برای این کار کمک بگیرید. بعد سیب زمینی ها رو به اندازه شکل برش بدید.

خرد کردن سیب زمینی

بعد از خرد کردن سیب زمینی ها، اون‌ها رو داخل یه ظرف با اندازه مناسب بریزید و روش آب بریزید. ( عکس سمت چپ) بعد با دست سیب زمینی ها رو توی آب تکون بدید تا آب به همشون بخوره. بعد از اینکه چند دقیقه توی آب موندن و رنگ آب کمی کدر شد، آبشونو خالی کنید و روی شعله بزارید و دوباره روشون آب بریزید. ( عکس سمت راست)

خیس کردن سیب زمینی در آبتوی این مرحله نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید و بعد درب تابه رو ببندید. بعد از چند دقیقه که درب شیشه ای بخار گرفت، درب را باز کنید و کمی سیب زمینی ها رو هم بزنید و مجددا درب رو ببندید.

اضافه کردن نمک به سیب زمینیاجازه بدید آب سیب زمینی‌ها به جوش بیاد. درب ظرف رو باز کنید و با احتیاط یکی از سیب زمینی ها رو از تابه خارج کنید و میزان نرمی اون رو امتحان کنید. چنگال باید به راحتی داخل سیب زمینی فرو بره!

کف کردن آب سیب زمینیوقتی حسابی از نرم شدن سیب زمینی ها مطمئن شدید، اونها رو تو یه ظرف دیگه بریزید و کنار بزارید. حالا میریم سراغ درست کردن مایه مخصوص سیب زمینی ها. آرد، آرد ذرت، آرد برنج ، گشنیز خرد شده، فلفل قرمز و پونه کوهی رو باهم مخلوط کنید. تا رنگ آرد مثل عکس سمت راست یکدست بشه.

آرد در سیب زمینی سرخ کردهبعد از یک دست شدن آرد، کره آب شده رو اضافه کنید و دوباره باهم مخلوط کنید. بعد از هر بار هم زدن کمی آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید. ( همه آب رو یک دفعه اضافه نکنید چون ممکنه خیلی رقیق بشه). اضافه کردن آب رو تا جایی ادامه بدین که غلظت مایع مثل عکس زیر بشه. بعد همه سیب زمینی ها رو دونه دونه توی مایع بغلتونید و خوب به مایع آغشته کنید.

خیس کردن سیب زمینی در مایع مخصوصبعد از آغشته کردن سیب زمینی ها توی مایع، اون ها رو با فاصله از هم توی سینی فر بچینید و توی فر قرار بدید. البته اگر به فر دسترسی ندارید میتونید توی تابه هم سرخ کنید. ولی با استفاده از این دستور، فر هم باعث میشه از روغن کمتری استفاده کنید و غذای سالم تری داشته باشید و هم سیب زمینی ها رو خوشمزه تر میکنه.

سیب زمینی سرخ کرده در فر و تابه

بعد از آماده شدن سیب زمینی ها اونارو توی ظرف بچینید و همراه باسس مورد علاقه خودتون نوش جان کنید. هر سوالی داتشید توی قسمت نظرت بپرسید.

سرو کردن سیب زمینی سرخ کرده


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *