فوت و فن های پخت “املت فرانسوی” 🍳 ؛ آموزش مرحله به مرحله

منتشرشده توسط saman در تاریخ

آموزش کامل تهیه املت فرانسوی

املت فرانسوی از اون املت هاییه که با یه بار امتحان کردنش از اون طرفدارای همیشگیش میشید. البته اگه با روشی که بهتون میگیم درست کنید. اگر هم بار اولیه که میخواین آشپزی کنین نگران نباشین چون ما مرحله به مرحله و کامل توضیح میدیم. خب بریم سراغ مواد لازم و دستور پخت. برای مشاهده سایر املت ها کلیک کنید.

مواد لازم برای املت فرانسوی:

  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • پنیر چدار یا پارمسان : ۲۵ گرم
  • تخم مرغ بزرگ : ۳ عدد
  • آب: نصف قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه املت فرانسوی:

  • تخم مرغ ها را در یک کاسه می‌شکنیم و خوب هم میزنیم تا زرده و سفیده کاملا باهم مخلوط شوند. ( هم زدن را تاجایی ادامه دهید که مخلوط یک دست بشود و تعدادی حباب روی آن قابل مشاهده باشد.)

هم زدن تخم مرغ در املت فرانسوی

  • چند قطره روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و با لیسک آن را در همه ی سطح ماهیتابه پخش کنید.
  • پنیر چدار یا پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح ماهیتابه بریزید به طوری که مانند شکل کل سطح ماهیتابه با دانه های ریز پنیر پوشیده شود.

چرب کردن تابه در املت فرانسوی

دلیل اضافه کردن پنیر در مرحله اول این است که حالت چیپسی و ته دیگی خیلی خوشمزه ای به املت میدهد. همچنین از آنجا که تخم مرغ‌‎ها به طور مستقیم با تابه و روغن تماس ندارند، در مدت زمان بیشتری میپزند و این موضوع باعث مزه بهتر آن‌ها می‌شود. این کار باعث ‌می‌شود نخم مرغ‌ها خشک و یا زیادی پخته نشوند. (می‌توانید این تکنیک را برای هر نوع املتی و یا هرغذای دیگری که با تخم مرغ درست می‌شود نیز به کار ببرید.)

  • ماهیتابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و صبر کنید تا همه پنیر مانند شکل کاملا آب شود.

آب شدن پنیر در املت فرانسوی

  • موقعی که پنیرها داخل قابلمه پفکی شدند و کف قابلمه چسبیدند( مانند شکل بالا)، مایع تخم مرغ های هم زده شده را روی آن بریزید و حرارات را کم کنید و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مایع تخم مرغ ها اضافه کنید.

اضافه کردن تخم مرغ در املت فرانسوی

  • در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تخم مرغ ها بپزند. زمانی تخم مرغ ها کاملا پخته شدند که همه شان کاملا سفت شده باشند و وقتی ماهیتابه را تکان میدهید، هیچ مایعی داخل آن نباشد و کاملا سفت شده باشد.

پختن تخم مرغ در املت فرانسوی

  • وقتی همه تخم مرغ ها کاملا سفت شدند، املت شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. برای این که فرم نهایی املت به هم نریزد، اول دور آن را از ماهیتابه جدا کنید و سپس مانند شکل زیرآن را تا کنید. در صورت تمایل میتوانید آن را به صورت رولتی هم سرو کنید.

سرو کردن املت فرانسوی

برای تزیین این املت مانند شکل زیر می‌توانید از یک تزیین شیک و ساده به کمک نان تست و گوجه و کمی جعفری استفاده کنید. برای تزیین آن همچنین می‌توانید از سس قرمز یا سس خردل استفاده کنید.

آماده شدن املت فرانسوی

نکات مهم در پخت املت فرانسوی:

دستور اصلی درست کردن املت فرانسوی همانطور است که در بالا توضیح دادیم. ولی یکی از تفاوت‌های سلیقه فرانسویان با ایرانیان این است که فرانسوی ها معمولا غذاهایی سبک با طعم ملایم میپسندند ولی ایرانی‌ها دوست دارند غذا پر ملات باشد. دستور این املت طبق سلیقه آن‌ها تعیین شده و برای اینکه با سلیقه ایرانی‌ها سازگاری بیشتری داشته باشد، میتوانید قارچ، فلفل دلمه، گوجه، سوسیس و هر چیز دیگیری که دوست دارید را به این املت اضافه کنید.

 

 

 

 

دسته‌ها: انواع غذای اصلی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *