طرز تهیه “نان سیر” ترد و خوشمزهِ رستورانی به ۲ روش؛ در فر و قابلمه

منتشرشده توسط saman در تاریخ

نان سیر کافی شاپی در منزل

نان سیر یا به قول خودمونی تر نون سیر، یکی از پیش غذاهای خیلی پرطرفداره. مقدار سیری که استفاده میکنید خیلی مهمه تا مزه سیر به اندازه باشه. چون کم و زیاد شدنش میتونه مزه نون سیرتون رو کاملا خراب کنه. البته برای اینکه نون سیر خیلی نرم یا خشک نشه هم لازمه که قلق کار دستتون بیاد. برای این کار آموزش مرحله به مرحله زیر رو دنبال کنید. ( این دستور را میتونید برای درست کردن نان سیر در فر و ماهیتابه به کار ببرید. تا یک جایی مراحل ثابته و بعد از اون میگیم توی هر روش چه نکاتی رو باید رعایت کنید.)

مواد لازم برای تهیه نون سیر کافی شاپی:

  • نان تست یا تکه نان دلخواه: ۴ الی ۵ عدد
  • سیر رنده شده: ۴ و نیم قاشق چای خوری
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • گشنیز یا جعفری خرد شده: ۳ قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • پونه کوهی: به مقدار لازم ( اختیاری)

طرز تهیه نان سیر در خانه:

سیرها را رنده کنید و آن را در قاشقی مانند قاشق زیر بریزید و خوب فشار دهید. این کار در طعم نهایی نون سیر تاثیر دارد و یکی از قلق های مهم است.

رنده کردن سیر برای نان سیر

جعفری و یا هر سبزی دلخواه را کاملا ریز کنید.

خرد کردن جعفری در نان سیر

در کاسه ای با اندازه مناسب کره را بریزید و قاشق های حاوی سیر له شده را به آن اضافه کنید. سپس، جعفری، نمک و پونه کوهی را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است مواد را با لیسک هم بزنید تا کاملا به خورد هم بروند.

مواد نان سیر ( نون سیر)

خب بریم سراغ آماده کردن نونها. میتونید از نون تست و یا هر نون دیگه ای که در اختیار دارید استفاده کنید. اگر از نونی به جز نون تست استفاده می‌کنید، نون ها رو با قطری به اندازه همون نون های تست برش بزنید. بهتره برای این کار از نون تازه استفاده کنید.

بریدن نون برای نان سیر

حالا مواد آماده شده رو روی هردو طرف نون‌ها خوب بمالید و اونها رو توی قابلمه با فاصله از هم بچینید. چون داخل موادی که روی نون هاست کره وجود داره، دیگه نمیخواد کف قابلمه رو چرب کنید.

مالیدن مواد نون سیراگر نمیخواین از قابلمه استفاده کنید، نون تست ها رو توی سینی فر بزارید.

نان سیر در قابلمه و فرتجربه ما نشون داده که فر باعث میشه نون های سیر خوشمزه تر بشن. پس اگر فر دارید،ازش استفاده کنید و این نون سیرهای خوشمزه رو درست کنید. نوش جان!


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *