طرز تهیه ” املت ایتالیایی” ؛ همان فریتاتا + آموزش مرحله به مرحله

منتشرشده توسط saman در تاریخ

آموزش مرحله ای فریتاتا( املت ایتالیایی)

املت ایتالیایی هم یکی از خوشمزه‌ترین املت هاست. این املت به اسم فریتاتا هم شناخته میشود و در انواع مختلفی وجود دارد. به طور مثال فریتاتا مرغ، سبزیجات، بوقلمون و.. از معروف ترین انواع فریتاتا هستند. فریتاتا یا همان املت انگلیسی چیزی شبیه به کوکوی ایرانی هاست. با این تفاوت که ضخامت و ملات بیشتری دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل و سیر کننده بدون نان خورده می‌شود.

در این مقاله قصد داریم تا فریتاتای مرغ و سیب زمینی را به شما عزیزان آموزش دهیم. در صورتی که هر کدام از مواد ذکر شده را دوست نداشتید می‌توانید آن را با ماده غذایی دلخواه خود جایگزین کنید. همچنین میتوانید برای دیدن طرز تهیه سایر املت ها، کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه فریتاتا مرغ و سیب زمینی

موادی که در ادامه معرفی می‌کنیم برای سیر کردن ۴ الی ۵ نفر کافیه. پس اگر تعداد افراد مورد نظر شما کمتر یا بیشتر از این مقداره، به تناسب مقدار مواد اولیه رو تغییر بدین.

  • تخم مرغ : ۱۲ عدد
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ آبپز یا گریل شده: ۳۰۰ گرم ( مقدار مرغ دلخواهه و اگر دوست دارید میتونید این مقدار رو کم یا زیاد کنید.)
  • فلفل دلمه ای رنگی بزرگ: ۲ ال ۳ عدد
  • سیب زمینی آبپز: ۲ عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردجوبه : به مقدار لازم
  • پنیر فتا یا پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه

طرز تهیه املت ایتالیایی

فلفل دلمه‌ای های رنگی را نگینی خرد کنید و در ظرفی کنار بگذارید. سیب زمینی‌ها را به اندازه دلخواه تکه کنید و آبپز کنید. چون سیب زمینی نسبت به بقیه موادی که در املت استفاده می‌شود دیرپزتر است، باید قبل از اینکه با بقیه مواد مخلوط شود، کمی پخته شود.

مواد اولیه املت ایتالیایی

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوطی یک دست و زرد رنگ به دست آید. سپس کمی نمک، فلفل و زرد چوبه به مایع تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ در املت ایتالیایی

در یک ظرف نسوز سینه های مرغ از قبل گریل شده را بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی شعله ملایم قرار دهید. زمانی که مرغ‌ها کمی سرخ شدند، فلفل دلمه‌ای ها را اضافه کنید و آن‌ها را همراه مرغ ها تفت دهید. شعله را خاموش کنید و با خم کردن قابلمه با کمک یک دستمال و دستگیره روغن اضافی آن را بگیرید. سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و همه مواد را باهم هم بزنید. چون سیب زمینی ها قبلا پخته شدند یا هم زدن و گرفتن لعاب بقیه مواد به اندازه کافی مزه دار می‌شوند. میتوانید ادویه های دلخواه‌تان مثل گلپر و سماق را نیز در این مرحله اضافه کنید.

اضافه کردن سیب زمینی در املت ایتالیاییسپس مایع به دست آمده از هم زدن تخم مرغ ها را به مخلوط فلفل دلمه، مزغ و سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید به طوری که تمامی مواد در مایع تخم مرغ غوطه ور شوند.

املت ایتالیایی ( فریتاتاا)پس از مخلوط شدن کامل همه مواد، کمی پنیر چدار و یا پنیر پیتزا روی سطح بالایی آن بریزید.اضافه کردن پنیر در فریتاتاپس از اضافه کردن پنیر، املت را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا هم پنیر آن آب شود و هم تخم مرغ ها کاملا سفت شود. برای اینکه سفت شدن تخم مرغ ها را امتحان کنید، یا یک چنگال یا چاقو روی املت بزنید و ببینید آیا هنوز تخم مرغ ها نرم و آبکی هستند یا سفت شدند.

قرار دادن املت در ایتالیایی در فرزمانی که از سفت بودن و پخته شدن املت مطمئن شدید، املت شما آمادست و می‌توانید آن را سرو کنید. برای تزیین آن می‌توانید مانند شکل از گوجه فرنگی و برگ ریحان استفاده کنید یا آن را با سس‌های دلخواهتان تزیین کنید.

طرز تهیه فریتاتا( املت ایتالیایی)

امیدواریم از درست کردن و میل کردن این غذا لذت ببرید. در صورتی که در هر یک از مراحل سوالی دارید، سوال خود را در بخش نظرات مطرح کنید.

دسته‌ها: انواع غذای اصلی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *