طرز تهیه چیزکیک هلو🍑 و تمشک؛ آسان ترین روش تهیه

منتشرشده توسط saman در تاریخ

چیزکیک هلو خونگی

چیزکیک هلو و تمشک خوشمزه ای که امروز میخوایم اموزش بدیم، با ژله های خونگی درست شن! البته میتونید از ژله‌های آماده هم استفاده کنید. موادی که برای هر بخش لازم دارید رو در ادامه براتون نوشتیم؛ امیدواریم از این اموزش و طعم لذت بخش این چیز کیک لذت ببرید.

مواد لازم برای کمپوت هلو خانگی:

  • هلو: ۲ عدد
  • آب: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • لیمو: یک عدد

مواد لازم برای ژله هلو:

  •  لعاب هلو: لعاب هلو: ۱۰۰ گرم
  • کمپوت هلو: مقدار اماده شده در دستور
  • ژلاتین: ۹ گرم

مواد لازم برای ژله تمشک:

  •  تمشک: ۱۰۰ گرم
  • شکر: ۱۸ گرم
  • آب: ۳۰ گرم
  • ژلاین: ۳گرم

مواد لازم برای خامه چیزکیک:

  • پنیرخامه ای : ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۴۰گرم
  • ماست بدون شکر: ۸۰ گرم
  • لعاب ( شرب هلو) ۳۰ گرم
  • ژلاتین: ۵ گرم
  • خامه : ۲۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۲۰ گرم

اگر دنبال دستور پخت یک چیزکیک هلو یخچالی خوشمزه هستید، این دستور مناسب شماست! حتی اگر اولین باری است که میخواهید چیزکیک درست کنید، با آموزش های قدم به قدمی در ادامه مطلب قادر خواهید بود چیز کیک مورد نظر را اماده کنید.

مانند روشی که در تهیه چیزکیک پرتقالی پیش گرفتیم، ابتدا لازم است تا هلو ها را پند دقیقه در آب قرار دهید و کمی هم با دست روی پوست انها بکشید تا پرزهای روی پوست هلو از بین برود. هلو ها رو از وسط نصف کنید و هسته اونارو خارج کنید. یک عدد لیمو رو هم به باریک ترین قطعاتی که میتونید تقسیم کنید.

آب و شکر رو طبق اندازه های گفته شده با هم مخلوط کنید. تیکه های لیمو و هلو رو داخل مخلوط آب شیرینی شده بزارین و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدین. بعد از گذشت ۵ دقیقه، هلوهارو برعکس کنید تا طرف دیگشونم کاملا توی آب شیرین روی حرارت بمونه. ۵ دقیقه دیگه هم بزارید روی حرارت بمونه. حالا آب طعم دار شده و هلو ها رو داخل ظرف دیگه بریزین تا خنک بشن.

تو یه ظرف جداگونه، پنیرخامه ای و شکر رو باهم مخلوط کنید و ماست بدون شکر رو هم بهش اضافه کنید.

در خانه چیزکیک هلو و تمشک درست کنیم.

 

حالا به اندازه ۳۰ گرم از آب شیرین طعم دار شده رو با مقدار زلاتینی که توی دستور گفته شد، مخلوط کنید. برای اینکه کاملا درهم حل بشن، از روش بن ماری استفاده میکنیم و اونا رو به مخلوط خامه اضافه میکنیم.

دوباره تو یه ظرف تمیز خامه و شکر رو باهم مخلوط کنید و خوب با هم زن بزنید تا یک نواخت بشه  و کمی حالت پف کرده پیدا کنه! حالا دوتا مواد اولیه خامه رو با هم دیگه ترکیب میکنیم.

یک کیک اسفنجی که خودتان اماده کردید یا از بیرون تهیه کردید را در اندازه دلخواه قالب بزنید؛ به ارتفاع دلخواه خمیر چیزکیک رو روی آن بریزید و با لیسک، سطح روی آن را صاف کنید. روی آن را با کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

حالا نوبت اماده کردن تمشک هاست. ۱۰۰ گرم تمشک را همراه با ۱۸ گرم شکر در ظرفی بریزید و هم بزنید. هدف این است که دانه های شکر روی سطح تمشک ها بشینند. آن را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که تمشک ها آب بیندازند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و از صافی رد کنید تا فقط  مایع غلیظ و زلال باقی بماند.

باردیگر مانند روش قبل ژلاتین و آب را باهم مخلوط کنید. و به مایع حاصل از تمشک ها، اضافه و مخلوط کنید. سپس مایع آماده شده را روی لایه ای که خنک شده و سفت شده بریزید و دوباره با لیسک ان را پخش کنید. مانند دفعه قبل، روی آن را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را خوب بگیرد.

برای ردیف بعدی چیزکیک؛ مقداری از مایع هلو باقی مانده رو مجددا با ژلاتین مخلوط کنید، روی لایه تمشکی بریزید و روش قبل را تکرار کنید. در لایه آخر و بیرونی چیزکیک میتوانید برای تزیین از تکه های هلو استفاده کنید.

 

 

 

دسته‌ها: انواع دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *