“سالاد شیرازی” 🥗رو این بار به سبک اسرائیلی امتحان کنید!

منتشرشده توسط saman در تاریخ

سالاد شیرازی به سبک جدید

تعریف سالاد شیرازی رو همه شنیدن! ولی این سالاد میتونه خیلی فراتر از یهه ترکیب ساده از خیار و گوجه بره؛ جالبه بدونید که درست اصلیت این سالاد از شیراز گرفته شده ولی توی کشورهای مختلف هم طرفدارای خاص خودشو داره! مجله های آشپزی زیادی هم مثل themediterraneandish، دستور درست کردن این سالاد رو قرار دادن. ما توی این مطلب بهتون میگیم چجوری یه سالاد شیرازیه متفاوت و با طعم فراموش نشدنی درست کنید.

مواد لازم برای درست کردن سالاد شیرازی با سس مخصوص:

  • گوجه: ۳عدد
  • خیار: ۳عدد
  • فلفل دلمه نگینی خرد شده: یک پیمانه( ترجیحا زرد و قرمز)
  • پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط
  • جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نعناع تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یا آب بهار نارنج: ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک چهارم لیوان
  • نمک دریایی: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد شیرازی اسرائیلی:

۱- گوجه، خیار و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید. ( سعی کنید همه مواد نگینی و یک اندازه خرد شوند تا ظاهر جذاب تری به سفره هاتون بدن.) موقع خرد کردن گوجه‌ها؛ بهتره اول دونه های سفید داخلشو جدا کنید و بعدش گوجه ها رو خرد کنید! اگر اینکارو نکنید گوجه ها داخل سالاد آب میندازن و ظاهر سالاد رو خراب میکنن.

سس مخصوص سالاد شیرازی

۲- جعفری و نعنا طعم بینظیری به سالادتون میده پس اصلا حذفش نکنید؛ اگرهم نعنای تازه ندارید، میتونید از نعناع خشک استفاده کنید. (نصف قاشق غذاخوری نعناع خشک)

۳-درست کردن سس مخصوص: مواد سس (آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل) رو به نسبت گفته شده با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. دوباره سالاد رو هم بزنید تا مواد سس به خورد همه سالاد بره.

۴- بهتره بعد از اضافه کردن سس، یک ساعت سالاد رو توی یخچال استراحت بدین و بعد سرو کنید!

سالاد شیرازی خوشمزه شما به سبک اسرائیلی آمادست؛ امیدواریم از طعم این سالاد لذت ببرید.

 


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *