طرز تهیه املت اسپانیایی سیب زمینی؛ همان ترتیلا (با آموزش مرحله‌ای)

منتشرشده توسط saman در تاریخ

طرز تهیه املت اسپانیایی در خانه

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی:

  • سیب زمینی بزرگ: ۲عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • روغن زیتون: یک سوم فنجان
  • تخم مرغ: ۴عدد ( همراه با زرده اضافی)
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه املت اسپانیایی:

سیب زمینی‌ها رو خوب بشورید و پوست بگیرید. اون‌ها رو به صورت چیپسی حلقه حلقه کنید. پیاز رو هم حلقه حلقه کنید و با سیب زمینی ها مخلوط کنید و اون‌ها رو داخل ماهیتابه‌ای که با روغن زیتون چرب شده بریزید. در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی‌ها و پیازها رو هم بزنید تا طرف دوم آنها که سرخ نشده سرخ شود و هر دو سمت آنها مانند عکس شود.

پیاز و سیب زمینی در املت اسپانیایی

در ظرف جداگانه‌ای تخم مرغ ها را همراه با ۲ زرده اضافی بریزید. نمک و فلفل قرمز را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط نهایی یکنواخت شود.

هم زدن تخم مرغ در املت اسپانیایی

سیب زمینی و پیازهای سرخ شده رو به مخلوط مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. ( نیازی به هم زدن با خشونت نیست چون ممکن است تکه های سیب زمینی نصف شوند. فقط مطمئن شوید که همه سیب زمینی‌ها و پیازها کاملا با مایع تخم مرغ مخلوط شده اند.) مخلوط نهایی باید مانند عکس سمت راست پایین شود.

مایه املت اسپانیاییتا اینجای کار مایه اصلی املت اسپانیایی آماده شده است و فقط پختن آن باقی مانده. برای این کار کف یک قابلمه تفلون تمیز را با کمی روغن چرب کنید و با کمک لیسک یا براش روغن را در تمام سطح تابه پخش کنید.

چرب کردن تابه برای املت اسپانیایی

مایع املت را درون تابه بریزید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت بالا قرار دهید تا سطح زیر املت که با کف تابه در تماس است کاملا پخته و برشته شود. ( مانند شکل زیر)

برشته شدن املت اسپانیاییحالا باید املت را بدون اینکه شکل آن خراب شود برگردانید و در تابه بگذارید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. به علت ضخامت این املت باید هر دو طرف را جداگانه بپزیم. برای این کار از در یک قابلمه استفاده کنید و آن را روی املت بگذارید. سپس در یک حرکت سریع املت را وارانه کنید.

وارانه کردن املتدر قابلمه را به ارامی بر دارید و املت نیمه اماده را به داخل تابه هدایت کنید. اجازه دهید طرف دیگر نیز کاملا بپزد و مانند طرف بالایی طلایی رنگ شود.

برگرداندن املت اسپانیاییاملت شما اماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید. به علت ضخامت این نوع املت بهتر است قبل از سرو کردن ان در اندازه های دلخواه برش دهید و با ظاهری شیک تر و مجلسی تر از مهمانان خود پذیرایی کنید.

طرز تهیه املت اسپانیایی در منزل


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *