طرز تهیه تیرامیسوtiramisu در خانه؛ با طعم کافی شاپ ها

منتشرشده توسط saman در تاریخ

آموزش قدم به قدم تیرامیسو

تیرامیسو هم مثل چیز کیک یکی از اون دسرهای همه پسنده! اختلاف سلیقه توی تیرامیسو معمولا فقط واسه میزان خامه استفاده شده، نوع بیسکوییت به کار رفته، میزان شیرینی تیرامیسو و… ست. ما توی این اموزش با دستورهای مرحله به مرحله بهتون میگیم چطور یه تیرامیسو که هیچکس نتونه ازش اشکال بگیره درست کنید. ما توی این دستور از بیسکوییت‌های لیدی فینگر استفاده میکنیم. شما میتونید از بیسکوییت‌های پتی‌بر، دیجستیو و.. استفاده کنید.

  • اسپرسو : نصف فنجان
  • زرده تخم مرغ: ۵ عدد
  • شکر: نصف فنجان
  • پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری

۱- تخم مرغ و شکر رو باهم مخلوط کنید. روی حرارت غیر مستقیم بگذارید و هم بزنید. تا زمانی که مخلوط یکدست شود، هم زدن را ادامه بدهید. مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

۲- پنیر ماسکار پونه رو به مخلوط اضافه کنید. قهوه را نیز اضافه کنید و باهم هم بزنید تا زمانی که همه یکنواخت شود.

۳- خامه را در یک ظرف بریزید م با مخلوط کن هم بزنید تا پف کند.

۴- خامه پف کرده را در چند مرحله به مخلوط قبلی اضافه کنید.

چیدن بیسکوییت برای تیرامیسو

۵- بیسکوییت های لیدی فینگر را در قهوه خیس کنید و کنارهم در ظرف دلخواه بچینید؛ زمانی که یک لایه از بیسکوییت ها را در طرف چیدید، خامه آکاده شده را به ظخامت دلخواه روی آن بریزید. و با لیسک یا پشت قاشق آن را یک دست کنید.

۶- یک لایه دیگر بیسکوییت‌ها را بچینید و مراحل قبلی را تکرار کنید. این دو مرحله را تاجایی ادامه دهید که بیسکوییت ها و خامه تمام شود. سپس روی ظرف را با سلفون بگیرید و برای حداقل ۶ ساعت در یخچال نگه دارید.

 

دسته‌ها: انواع دسر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *